Mijn frettenverblijven

In de jaren waarin ik fretten heb, ben ik meerdere malen verhuisd. Samen met mijn fretten. Voor mij een hele verandering, maar voor hun ook. Om dat een beetje goed te maken, heb ik steeds geprobeerd de mooiste verblijven voor ze te bouwen. Zowel binnen als buiten. Zie hier de resultaten van mijn klusijver!

thumb_IMG_2686
Aangezien Sjeng vannacht voor het eerst in zijn nieuwe buitenverblijf geslapen heeft, is het de hoogste tijd om hier ook een topic te openen met alle foto's in één overzicht. Sjeng heeft nu een hok van circa 6 meter lang en 1.40 breed.

Eigenaar: Birgit
Datum: Oktober 2012
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_hoksjeng
In mei 2012 werd Sjeng van Bakel verrast met zijn eigen villa: met binnenplaats, buitenterrein en natuurlijk heerlijk beddengoed!

Eigenaar: Birgit
Datum: Mei 2012
Model: Zelfgemaakt verblijf
Link: Mustela
thumb_IMG_6630

Mijn frettenmannen zijn nu in het trotse 'bezit' van een eigen frettenkamer. Uiteraard ingericht met meubels uit de IFEA en voorzien van kleine Ifod's en voor hun aankomende verjaardag hebben ze om een eigen Ifad gevraagd. Maar eerst even het hok showen waar het spul in verblijft!


Eigenaar: Birgit
Datum: 2010 - 2011
Model: Frettenkamer / los (binnen)Zelfgemaakt verblijf
Link: Mustela
thumb_IMG_6233 (Small)

De fretten en ik zijn in april 2009 samen gaan wonen, waardoor er weer ruimte was om een prachtig buitenverblijf te bouwen. Alleen het bouwen was niet echt nodig, omdat er bij Vriendlief nog een oude voliere stond. Alleen een vogelkooi is toch wat anders dan een frettenkooi, dus moest er het een en ander verbouwd worden..


Eigenaar: Birgit
Datum: 2008 tot 2010
Model: Zelfgemaakt verblijf
Link: Mustela
thumb_mandarijn14

In maart 2007 ben ik samen met mijn fretten verhuisd naar een binnenverblijf. Dat wil zeggen: ik woonde al binnen, maar nu mijn fretten ook. Dat betekende dat er een nieuw hok moest komen voor mijn mannen. Zij woonden altijd in een luxe buitenresort met uitloop naar buiten, buitenstelsels, eigen planten etc etc. En nu dan naar binnen.


Eigenaar: Birgit
Datum: 2007 tot 2009
Model: Zelfgemaakt verblijf
Link: Mustela
thumb_forum7

In 2004 verhuizden mijn fretten en ik naar buiten. Jihaa! Eindelijk de ruimte om een abnormaal groot en luxe frettenhok te bouwen voor mijn kleine bontballen. En zo geschiedde.


Eigenaar: Birgit
Datum: 2004 tot 2007
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_binnenhok

De eerste zeven jaar waarin ik fretten had, waren ze ze binnen gehuisvest. Uiteraard in een kooi. Een fret huisvesten zonder fatsoenlijke kooi is vragen om problemen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je fretten.


Eigenaar: Birgit
Datum: 1997 tot 2005
Model: Zelfgemaakt verblijf
Link: Mustela

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken

Contact

Het kan zomaar gebeuren dat je de behoefte voelt om contact met mij op te nemen. Geen nood, daar is een oplossing voor!

Klik hier voor het contactformulier