Wat te doen als je de trotse bezitter bent van een Ferret Nation, twee leuke fretten en een kat (Kantor)? Op zich hoeft dit allemaal geen probleem te zijn, totdat je kat besluit om de frettenbak als zijn toilet te gebruiken. Tot grote verontwaardiging van de fretten in kwestie, die spontaan onzindelijk worden.

De oplossing kwam via Ron v. S. die een speciale Anti-Kantor-haak maakte. Netjes op maat gemaakt voor de Ferret Nation en afstelbaar voor zowel de dunne als de nog dunnere fret. Hieronder de haak. De schroef is om te voorkomen dat de fretten per ongeluk de Anti-Kantor-Haak ervan af stoten en zichzelf daarmee buitensluiten of erger: Kantor binnensluiten!

AntiKantor2

AntiKantor3

En dan is het zover! De Anti-Kantorklem is binnen! Direct maar even testen..
Hier zit de klem duidelijk toch nog iets te ver naar rechts (Kantor demonstreert direct zijn strafbare feit) 
IMG 9691
Met de klem een stuk naar rechts gaat het al een stuk beter! Kantor kan alleen nog zijn neus naar buiten steken. Wat in het geval met een fret voor de deur niet zo heel handig is..
IMG 9694 
Natuurlijk is het uiteindelijk de bedoeling dat Kantor er niet in kan en de fretten er wel uit. Al demonstreert Falkor graag hoe hij deze kooi-terrorist moet aanpakken. Om de lieve vrede te bewaren, heb ik Kantor uit de kooi 'gered'. 
IMG 9697

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken