26 juni 2006 En buiten!

Nou vooruit, hier komen ze dan! De pups hebben buiten een nieuw huisje gekregen. Is handig, want daarin kan ik ze ook opsluiten tijdens het verschonen ;) 
Image

Humpie heb ik even in de ren gegooid. Onder belangstelling van de mannen uiteraard. Gaat verder goed trouwens. Veel gesnuffel, maar helemaal geen geklooi. Hump is overigens ook druk bezig alles te verkennen *druk druk druk* en de mannen maar achter haar aan rennen :-)) . Niet constant hoor. Hump was van de week het hok ingerend toen ik aan het verschonen was, dus nou ja, gaat wel goed verder. Humpie en Artax even naast elkaar. Wat een verschil zit er in de koppen tussen broer en zus! 
Image

Pupje en ik 
Image

Allemaal aan het eten:
Image

En in het buitenhok:
Image

Nog even binnen..
De puppekes zijn verhuisd naar buiten. Dit weekend heb ik hun boeltje gepakt en buiten neergegooid. Hump was het helemaal zat al en was onrustig. Ze is ook wat afgevallen. Dus hoogste tijd om een nieuw onderkomen in te richten voor het gezelschap Humpedumpers! 
Zo zien de puppekes eruit op 23 juni:
Image

Ze krijgen ook nog een papje, maar steeds minder. Ze zijn al dik genoeg en vinden vers vlees ook lekkerder. Zelfs boven carnibest verkiezen ze muis of cavia :) en dat met die kleine bekkies en tanden! 
Image

Mamsie heeft een stuk kipfilet: 
Image

Dit waren de laatste foto's binnen. Ze hebben ook voor het eerst cavia en rat gekregen. En dat heeft ze super gesmaakt! Er was alleen nog een velletje over met haren. Dus het zijn echte superpups!


30 juni 2006 In de ren

Nieuwe foto's!!! Deze keer van gisteren. Ik had ze even in de ren gegooid, maar vond het toch wel een beetje eng. Stel nu dat er iets instort ofzo... dus erna heb ik ze in het hok van de mannen gezet. Dan kon ik rustig schoonmaken :) De mannen zaten er overigens niet bij. Met huis en al in de ren:
Image

Oe spannend... (ze vonden de grond echt interessant)
Image 

Walrusje heeft zulke lieve ogen:
Image

Prachtig Pokje:
Image

En mamsie!
Image


In het gras (2)

Foto's van 26 juni Dinner is served! Kip, carnibest en walthi voor mams: 
Image

Jummie! Kip! (ofja, het interessert ze eiglik geen ruk wat het is, als het maar eetbaar is. Ze vallen overal op aan)
Image

Vanuit bed naar de voerbak:
Image

Zzzzzzzzzzz 
Image

En dan nog de schattige smeltfoto's. Ik had ze in het gras gezet speciaal hiervoor. Grappig wel dat ze toch wat verschillend reageren. Sponsje en Planktonnetje zijn schreeuwers. Koi en Pok waren vrij heldhaftig en gingen rondkijken. Spons (kleine huiler, wel minder dan Tonnetje):
Image

Garnaal (is nu overigens de grootste):
Image

Alg (superfoto! is een lief meisje volgens mij):
Image

Walrusje (ook een beetje mama's fretje): 
Image

Plankton was net een zeehondje (wel een fotogenieke!):
Image

Help! mama!
Image 

Gelukkig kwam mama hem al mokkend halen. Overigens wel grappig, dan gaat zij mokkend rennen en de pups erachteraan. Maar ze raken haar soms ook wel kwijt en dan staan ze onzeker om zich heen te gillen en Hump weer teruglopen echt van "zucht, loop dan ook door"

Zeekomkommer (stoer ventje): 
Image 

Koi (relaxed dametje):
Image 

Pok (slim meisje)
Image

En dan nog speciaal voor Wendy met Koi links en Plankje rechts:
Image

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken