15 juni 2006 Spelen

Gister heb ik voor het eerst wat bij de puppekes waargenomen wat op spelen leek. 's Middags zag ik het voor het eerst. Twee pupjes die houterig speelden. Ik twijfelde toen nog of het niet een gevecht om voedsel was (ik had ze net gevoerd), maar toen ik het vanmorgen weer zag, was het toch echt speelgedrag. Dus ze beginnen nog meer fret te worden!

Het voeren is trouwens wel grappig. Gister wist ik ineens waar ze me aan deden denken: aan zombies. Die bewegingen die ze maken, zo houterig en onflexibel. Alsof het kleine Zombietjes zijn die proberen de boel over te nemen (alleen het lukt nog niet echt). Ik moet er wel om lachen ook. Ook als ze dan met hun kop in de voerbak hangen en het achterlijf plots 90 graden draait en ze dan gewoon door blijven eten. Dat hun achterpoten dan in de lucht steken, dat interesseert ze niet!

Ze hebben trouwens zondag voor het eerst carnibest gekregen. Daar eten ze ook al van. De waltham gaat er helemaal goed in. Als ik dat aan Hump voer, dan zie je neusjes de lucht in gaan die de walthie ruiken. En dan proberen ze zo snel mogelijk met hun houterige bewegingen de voerbak te vinden... meestal help ik ze dan een handje, want voor ze er anders zijn, heeft Humpie het al op :-)


17 juni 2006 Foto's!!

En dan natuurlijk ook nog de foto's. Deze zijn van 13 juni en van de 15e.

13 juni: Hier ziet het er nog netjes uit: 
Image

Jong geleerd is oud gedaan, aan de vleesjes: 
Image

Shit, leeg!
Image

De oortjes gaan alweer wat verder open, maar nog altijd doof (Pok): 
Image

En van vandaag (15 juni) De oogjes beginnen nu echt door te schijnen. Theoretisch kunnen ze overmorgen al open gaan. Bij de bino zie je het niet zo goed. 
Image

Allemaal in diepe slaap: 
Image 

Ze hebben al tandjes!! 
Image

Zodra ze voer ruiken, komen ze houterig over de rand gekropen op zoek naar de voerbak.

 


18 juni 2006 In het gras

En weer nieuwe foto's! Alg, Walrusje en Pok
Image 

Het is WIT: 
Image

De hele stapel: 

Image

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken