5 juni 2006 Ze blijven schattig!

Dus weer tijd voor wat nieuwe foto's. 
3 juni: 
Image

En op 4 juni waren ze zo mogelijk nog schattiger! Kijk dan naar dat bekkie! *in love*
Image


7 juni 2006 En het groeit maar raak..

Het groeit lekker door allemaal. Vandaag heb ik de puppekes weer op de weegschaal gelegd en die gaf het volgende aan: Walrus 96, Alg 86, Pok 84, Zeekomkommer 96, Garnaal 92, Plankton 88, Koi 88 en Spons 84. Ook hebben ze weer geposeerd. Hieronder het resultaat: 
Image

Walrus met twee binootjes... 
Image

Een van de binomeisjes was hard aan het gillen om mams. Ze had het idee dat ze alleen op de wereld was leek wel, terwijl mams vlakbij was. Maar ja, ze had ook als een van de weinigen geen tepel bemachtigd.

Walrusje op de weegschaal
Image

Pok. Je ziet hier dat de oortjes nog dichtzitten. Nog een kleine twee weken, dan gaan ze horen.
Image


De drie Musketiers op een rijtje. Plankton, Garnaal en Zeekomkommertje. 
Image

En dan nog enkele van het hele nest met Hump als supermoeder. Acht pups voeden en tegelijk ze schoonhouden.. ik doe het haar niet na!
Image

Image


11 juni 2006 Over de 100

Inmiddels is het zooitje de 100 gram allemaal gepasseerd. En het groeit maar door! Walrusje is nu 128 gram, zijn wildkleurige zusjes zijn 108 en 110 gram. Het witte mannelijke spul is 126, 124 en 118 gram. De dames zijn 112 en 118 gram. Grappig is wel dat de kleinste man en dikste dame zo ongeveer gelijk op blijven gaan. 

Hump doet het ook goed. Alleen ze heeft wel enorme hangtieten! hier zie je een beetje haar hangbuikje: 
Image

Het eten van de pups gaat nog wat ongecoordineerd. Als ik erbij zit, dan ziet het er zo uit:
Image 

Maar zodra ik ze alleen laat eten, dan gaat het er zo aan toe:
Image 

Volgens mij was Hump er ook niet blij mee, want zij moet erna alle pups schoonlikken. Hieronder is ze druk bezig. En ook nog melk geven aan de steeds groter groeiende pups.. ze heeft het er maar druk mee! Maar binnenkort gaan de pups vast wat meer en gecoordineerder eten, dan zal zij wat meer rust krijgen.


Walrusje

Walrusje heeft stiekem een beetje aantrekkingskracht op mij. Dat komt denk ik omdat ie een ventje is en herkenbaar (de rest is allemaal nogal bleek). Net was hij zoooo schattig! Ik pakte hem even op en bij ging aan mijn vinger likken. Ik had hem toen in mijn hand en hij gaapte! Net als een echte fret gaapte hij. Heel klein bekkie, amper tanden.. maar intussen net doen alsof ie al een fret is :-)
Leuk.


Kleine tandjes

Enkele foto's van gisteren en vanmorgen. De pups beginnen nu te eten! Gister gebeurde het allerliefste van de wereld!!!! De pupjes probeerden mijn hand op te eten Het was echt zo enorm schattig. Van de ene op de andere dag was elk pupje aan mijn handen aan het likken. Met die kleine bekkies en dan ijverig likken. Zoooo schattig! *in love* 

's Middags had ik bij eentje en beetje waltham voor zijn neus gehouden en hij likte het eraf!! Wel wat onhandig (ze zien natuurlijk niks, dus eerst botst ie met zn kop tegen mn vinger, waardoor alle waltham al aan zijn neus zit), maar daarna had ie de smaak te pakken.

Vannacht was helemaal uberschattig! Ik wilde kijken of ze weer waltham aten en hield mn vinger bij eentje voor zijn neus (in het nest). Maar die pup kon mn vinger niet vinden en duwde met zn koppie mn vinger zo dat ik een ander pupje ondersmeerde. Begon plots het hele nest te bewegen en als een stel rupsen over en onder elkaar door te krioelen om dat eetbare te zoeken . Niet om die pup op te eten hoor, maar ze roken iets, maar konden het niet vinden. Maar niet gillen ofzo, maar echt allemaal bewegen en zoekende. Was echt zoooo'n leuk gezicht. Hieronder de foto's. De filmpjes zijn al geplaatst. Overigens... de 100-gram grens is gepasseerd!!

Allemaal in het nest:
Image 

Een slapend walrustje (hihi freudiaanse verschrijving):
Image

Pok (hier zie je het tandje al leuk):
Image 

Hier waren Koi en Walrusje aan het hamsteren:
Image 

Gelukkig is mams er om de pups te redden :-)
Image

 

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken