1 juni 2006 Kleine modelletjes

De pups groeien enorm! Ik heb ze 30 mei op de weegschaal gelegd en ze gaan lekker. Het zijn ook echt Pokon-puppekes. Maar wat wil je met een moeder die alleen Waltham en muis wil? Verder heb ik ook al potentiele eigenaren voor ze gevonden. Potentieel, omdat bijna niemand de pups nog gezien heeft, dus als het om een of andere reden niet klikt, dan kunnen ze nog weigeren . Maar ik stop dus met zoeken voor ik begonnen ben. 
Hieronder de gewichten en de waarschijnlijke "verdeling" van de pups. Er kan nog geschoven worden, maar even als leidraadje.

Wildkleuren
Walrus (m) - Nanja - 54 gram (Walrus is waarschijnlijk witvoet)
Alg (v) - Danielle C. - 46 gram (Alg is de lichte wildkleur, geen witvoet vlgs mij)
Pok (v) - Tiago - 48 gram (Pok is de donkerste dame)

Albino's
Plankton (m) - Wendy - 50 gram
Garnaal (m) - Nanja - 52 gram
Zeekomkommer (m) - Nanja - 52 gram
Koi (v) - Wendy - 48 gram
Spons (v) - Erik - 46 gram

Humpie is de laatste tijd wel wat onrustiger. Ze wil meer lopen, maar ook bij de pups zijn. Dus ik moet even nadenken over een oplossing om de kooi op de grond te zetten of een andere mogelijkheid, zodat ze wel naar binnen en buiten kan lopen.

Hieronder weer wat foto's:
Dinsdag 30 mei
Image

Woensdag 31 mei
Image 

En deze foto heb ik vandaag gemaakt:
Image


2 juni 2006 Voor wie ik liefheb..

"Voor wie ik liefheb, wil ik heten" een bekend gedicht, maar ook oh zo waar! Daarom hebben de puppekes nu ook echt een naampje. Hieronder zijn ze te zien, netjes gesorteerd op kleur en geslacht. Dat sorteren vonden ze overigens niet erg, de ukjes bleven gewoon rustig liggen.

Image


4 juni 2006 En we zitten op 80!

De pups groeien echt enorm! Ik heb ze twee dagen geleden en vandaag weer op de weegschaal gelegd. Hieronder de gewichten van 2 en 4 juni:
Walrus: 66 - 80
Alg: 58 - 68
Pok: 58 - 70

Zeekomkommer: 66 - 78
Garnaal: 64 - 78
Plankton: 62 - 72
Spons: 58 - 70
Koi: 60 -70

Nog even en we zitten op de 100!

Humpie wil nu ook weer wat vaker lopen. Ze eet inmiddels alweer muis en krijgt elke avond een muisje van me. Dan lopen we samen naar de schuur om er eentje uit te zoeken. Vandaag was ze ook alweer even aan het spelen buiten. Ik merkte dat ze zich wat begon te vervelen ook in het hok. Ze was zo druk bezig de boel anders in te richten.. Overigens weeg ik de pups altijd als Humpie er niet is. Dan is ze aan het eten of wandelen. De pups gaan soms even piepen en dan komt ze meteen aangerend. En het wegen is toch minder makkelijk als mams er met de pups vandoor wil gaan. Bovendien is dat ook niet echt prettig voor Humpedump. 

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken