De tijd vliegt

vrijdag, 06 juni 2003 20:55

En de pupjes groeien hard. Ze zijn nu echte fretjes aan het worden, alleen dan in miniatuur-formaat. Zo leuk om te zien! Ze gapen en kruipen al als echte 'grote' fretten. De oogjes zijn al hard bezig zich te openen. Er is nog een pupje met dichtgeknepen oogjes. De rest heeft halve, een of twee oogjes open. Ze beginnen ook al hard rond te lopen en zien nu waar ze heen gaan. Ook snappen ze nu steeds beter waar de tandjes voor zijn. Denken ze tenminste. Ze bijten soms best hard :S Toch blijven ze schattig.

Vanmorgen was Fosco per ongeluk in het hok terecht gekomen, toen ik ze aan het voeren was. Een heel gevecht ontstond. Ik heb Fosco er uit geplukt. De pupjes hadden het gade geslagen en gehoord. Sommige zaten te trillen. Gelukkig ging Akyra ze gerust stellen. Ze heeft het er ook maar druk mee. Soms zoekt ze ook even wat rust op.. maar ze is een goed moedertje!

Image


Nieuwe foto's! 

vrijdag, 06 juni 2003 21:00

Er staan weer nieuwe pupfotos op mijn site! Kleine pupjes worden groot...alweer bijna vijf weken!

Image


Op naar de 200! 

zaterdag, 07 juni 2003 09:57

Moet een manneke gedacht hebben. En ja hoor, hij is inmiddels 200 gram. Daarmee laat hij de dames ver achter zich. Nog 500 gram te gaan, en dan weegt hij meer dan mams!

Vanmorgen heb ik de pups weer even op de weegschaal gegooid. Ik had ze allemaal op mijn bed gelegd en keerde me even om, om voer voor ze klaar te maken. 'Plof!' daar lag een pupje op de grond. Hulpeloos keek hij om zich heen. 'Waar ben ik nu beland?' moet hij gedacht hebben. Ik heb hem maar snel weer tussen de andere pups gelegd.

Inmiddels zijn bijna alle oogjes open. Nog een half oogje te gaan van het witvoet mannetje met de kleine knievlekjes :).

1. man, wildkleur met grote keelvlek, 186 gram
2. Enkil: man, wildkleur met kleine keelvlek, 172 gram
3. man, witvoet met grote knievlekjes, 200 gram (!!!!)
4. man, witvoet met kleine knievlekjes, 172 gram
5. vrouw, wildkleur, 144 gram
6. vrouw, wildkleur donker, 134 gram
7. vrouw, witvoet met buikvlek, 144 gram
8. vrouw, witvoet, 132 gram

Het wordt nu tijd meer op de karaktertjes te gaan letten. De oogjes zijn nu allemaal dezelfde kant op gericht en de kopjes denken maar een ding: De wereld ontdekken!


Alle oogjes... 

zaterdag, 07 juni 2003 17:09

zijn open!!!!

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken