De pups! 

zaterdag, 03 mei 2003 01:38

Niet dus! Zaterdagmiddag besluit Akyra dat het tijd is. de pups willen eruit en Akyra is haar zware buikje zat. Als Anke om iets voor 14h binnenkomt, is de bevalling net ingezet. Het eerste pupje is net geboren en het tweede pupje is hard onderweg. Akyra vond het fijn dat Anke erbij was en zij heeft zich ook erg goed ingezet als kraamhulp :) *is haar dankbaar*. 

Rond 16h zijn alle pupjes welkom geheten in de grote wereld. Akyra is moe, maar ook voldaan en trots op haar acht kinderen. Ze zijn allemaal compleet met vier pootjes, een staartje en kleine witte haartjes. De oogjes zijn nog dicht.

Ik heb nog geen foto's van de pups. Wie toch al graag een idee wil krijgen van baby-fretjes, kijk eens hier. Deze pups zijn nu een maand oud, maar de foto's gewoon erg mooi!


Een eerste ontmoeting 

zondag, 04 mei 2003 01:48

De volgende dag zag ik de puppies pas voor het eerst. Akyra was ineens een stuk slanker en feller! Ze woog nu 732 gram en is een erg beschermend moedertje. Ze begroette me door een stempel in mijn tanden te zetten met haar tanden. Ook op de andere fretten is ze erg fel. De fretten die een blik in het hok hebben durven werpen, hebben dat moeten bekopen met pijnlijke pootjes.

In de kamer klinkt gepiep. De frettenpups roepen om hun moeder die druk bezig is eventuele vijanden te verjagen. In de ogen van Akyra is alles wat beweegt nu de vijand en ik besluit niet meer zonder schoenen of sloffen rond te lopen als Akyra los is. De pups leven allemaal nog. Ik heb ze niet durven wegen, omdat ik niet weet hoe Akyra hierop zal reageren.. maar ze zien er goed uit!

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken