Hoe het begon... 

woensdag, 02 april 2003 23:48

Als echte internetjunk ken ik alle 'belangrijke' sites en bezoek ik die ook regelmatig. Soms is het belangrijk up-to-date te zijn, ook bij ogenschijnlijk onbelangrijke dingen. Een voorbeeld hiervan is de 'tweedehandssite'www.marktplaats.nl. Het is altijd handig om bij te houden wie wat waar verkoopt :). Of eigenlijk meer kijken wat er verkocht wordt, gewoon zonder de intentie iets te kopen dan..

Op 2 april viel mijn oog op een advertentie op marktplaats. Een man bood vijf gedekte vrouwtjesfretten aan. Mijn eerste reactie was toch enigszins negatief. Wie laat er nu eerst zijn fretten dekken alvorens ze te verkopen? Zucht.

Image

Toch bleef de advertentie in mijn hoofd zitten. Het negatieve kreeg al snel een glanzend laagje en in mijn hoofd liepen ineens baby-fretjes rond! Die kans had ik nog nooit eerder gehad. Al mijn fretten zijn gecastreerd en aan fokken had ik nog nooit gedacht. Immers, er zijn al genoeg fretten die een goed thuis zoeken.

Maar dit, dit was anders. Dit fretje was al gedekt. Dan mocht het wel. Ergens in mijn achterhoofd wist ik wel dat dat gewoon een smoes was, maar toch, die gedachte is weggedrukt door de pupyfretjes die al in mijn hoofd rondliepen. Een keer leek me gewoon zo vreselijk leuk. En toen kwam de vraag, waarom niet? Het antwoord kwam niet binnen de tijd en ik heb de betreffende eigenaar een mailtje gestuurd..


Nog eventjes.. 

vrijdag, 02 mei 2003 01:37

Maar net niet helemaal. En net nu ik een weekend weg ga, is Akyra uitgerekend... maar misschien dat ze toch nog even wacht?

Image

Image

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken