Buitenverblijven

Hier zijn allerlei verschillende buitenhokken -en verblijven voor fretten te vinden van gebruikers op het forum. Bovenaan elk verblijf staat van wie het hok is. Klik op de foto voor meer informatie en foto's.

thumb_Foto650-NP8TIXYC
Van het weekend met mijn pa er over gehad waarom ik de fretten niet buiten huisvest. Ik heb opzich een redelijke achtertuin, met geen zon daar (heel soms een half uurtje in 1 hoek), dus voor de fretten wel ideaal.

Eigenaar: Chanatas
Datum: April 2014
Model: Gedeeltelijk zelfgemaakt
thumb_155908_466805443366243_554642331_n
Het is zover, ik ga een buitenhok bouwen. Via mp kwam ik een konijnenren tegen met 2 gedeeltes. Een hoge (+/- 2x2 en 1.90 hoog) en een lage uitbreiding van 2 x1.5. Ik heb gereageerd en mocht het tegen een prikkie hebben.

Eigenaar: Sanne
Datum: Oktober 2012
Model: Gedeeltelijk zelfgemaakt
thumb_img0408q
Wij zijn al vanaf vanmorgen bezig met de buitenren en het schiet aardig op. Alles staat al voor zover op en is gebeitst door mij. Dat zie je want ik heb de vloer en de muur mee geverfd.

Eigenaar: SamanthaM
Datum: November 2012
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_natenclosure48
Marie, een Zweedse frettenliefhebber, heeft een stukje natuur nagebouwd voor haar fretten. Op haar website zijn nog veel meer foto's te bekijken.

Eigenaar: Marie
Datum: Januari 2013
Model: Vrije uitloop (buiten)
thumb_DSCF7211
We gaan onze eigen frettenjungle maken. Een beschermde natuurlijke omgeving waar de fret weer fret mag zijn.Met een heuvel, schuilplek, watervalletje, ondiep vijvertje voor zomerse verkoeling, oude takken voor kruipdoorsluipdoor en genoeg graafgrond..

Eigenaar: Dancing Ferrets
Datum: September 2012
Model: Vrije uitloop (buiten)
thumb_IMG_2686
Aangezien Sjeng vannacht voor het eerst in zijn nieuwe buitenverblijf geslapen heeft, is het de hoogste tijd om hier ook een topic te openen met alle foto's in één overzicht. Sjeng heeft nu een hok van circa 6 meter lang en 1.40 breed.

Eigenaar: Birgit
Datum: Oktober 2012
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_gf1
Al een aantal jaar zijn Robin en ik van plan om een soort natuurren voor onze fretten te maken. Tot nu toe leek het ons niet heel haalbaar om dit te maken, maar een paar weken terug zagen we het licht.

Eigenaar: Genuine Ferrets
Datum: Juli 2012
Model: Vrije uitloop (buiten)
thumb_chelly1
Aangezien het bijna zomer word en de fretten dan weer heerlijk naar buiten kunnen, leek het mij leuk om ideeen uit te wisselen voor de buitenverblijven. Wij hebben vandaag ons tweede buitenverblijf af gekregen en zijn nu opzoek naar nog wat inspiratie!

Eigenaar: Chelly
Datum: April 2012
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_pas3
Hebben gisteren ons nieuw fretten huisje binnen gehad. Na het monteren vond ik het fijner om hem eigenlijk iets hoger te zetten met een tafel of dergelijk. Dus kregen wij het idee om er gewoon een verblijf onder te maken.

Eigenaar: Pascal84
Datum: Juli 2012
Model: Gedeeltelijk zelfgemaakt
thumb_lenny6
Ik ben van plan om mijn fretje buiten te houden. We hebben een heeeele (vind ik dan ) mooie ren geplaatst aan huis. Op de bovenkant hebben we golfplaten geplaatst, deze foto's zijn van eerder in de bouw. We zijn nu een hele mooie toren aan het maken, waarin ook het geisoleerde nachthok in komt voor Amy.

Eigenaar: Lenny
Datum: Mei 2012
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_bob5
Gezien de hoge temperaturen op dit moment en het feit dat mijn chalet binnen no time op extreem hoge temperaturen zit heb ik besloten een buitenhok voor Bobby te maken. De afmetingen zijn totaal 150 cm breed 60 cm diep en 190 cm hoog De ren is 80cm hoog de verdieping 60 cm hoog en de rest is nachthok (zolder).

Eigenaar: JvdZee
Datum: Mei 2012
Model: Zelfgemaakt verblijf
thumb_eiland
Wij houden onze fretten op deze manier.. De fretten kunnen vanuit hun hok via de buis op het met water omsloten eiland komen, natuurlijker kan bijna niet voor de fret..

Eigenaar: Ase Jente Totte
Datum: Maart 2012
Model: Vrije uitloop (buiten)
thumb_DSC_0182
Fretten buiten houden in een Ferret Nation.

Eigenaar: Kirsten
Datum: Februari 2012
Model: Ferret Nation (Midwest)
thumb_hoksjeng
In mei 2012 werd Sjeng van Bakel verrast met zijn eigen villa: met binnenplaats, buitenterrein en natuurlijk heerlijk beddengoed!

Eigenaar: Birgit
Datum: Mei 2012
Model: Zelfgemaakt verblijf
Link: Mustela
thumb_20111228_131548
We zijn verhuisd na een eensgezinswoning met een tuin, dus nu hebben we ruimte voor de fretten buiten zodat ze niet meer elke dag binnen hoeven. Hieronder de foto's!

Eigenaar: Alinde
Datum: Januari 2012
Model: Zelfgemaakt verblijf
«StartPrevious1234NextEnd»

Over mij

Over mij

Nieuwsgierig wie er achter deze website zit? Klik dan op de foto!

Frettenfoto's

Fotos

Wat foto's, omdat een fret nu eenmaal fascinerend is om naar te kijken.

Colofon

Over deze website

In deze colofon vind je meer informatie over de website.

Zoeken

Contact

Het kan zomaar gebeuren dat je de behoefte voelt om contact met mij op te nemen. Geen nood, daar is een oplossing voor!

Klik hier voor het contactformulier